Jos viesti ei näy kunnolla, klikkaa tästä.

So you Start
| SYYSKUU 2014 |

Hallintapaneeli Foorumi


Palvelimet Essential Palvelimet Game


So, are you ready for September?


16 IP fail over offertes avec chaque serveur

16 ilmaista FailOver-osoitetta jokaisella palvelimella
16 ilmaista FailOver-osoitetta käyttöön edullisesti So you Start -palvelimelle – ei enää kuukausimaksuja! Maksat ainoastaan 2,50 € tilausvaiheessa kustakin reititetystä IP-osoitteesta. 16 IP-osoitteen rajan ylittyessä jokainen ylimääräinen IP maksaa 2,50 €/kk (enintään 128 osoitetta/palvelin).
Lue artikkeli

Vuokraa KVM over IP Express
Tämä kytkin mahdollistaa etäyhteyden muodostamisen palvelimeen, joka toimii salatun yhteyden yli julkisessa Internetissä mm. silloin kun tarvitaan väliaikaisesti suoraa yhteyttä palvelimeen sen hallintaa varten (BIOS, shell, jne.). KVM over IP Express -palvelun voi vuokrata vuorokaudeksi (31 €) tai viikoksi (184,80 €).
Lue artikkeli

KVM IP Express : louez un KVM IP pour votre serveur

Besoin d’espace de stockage supplémentaire ? Pensez à la clé USB

Tarvitsetko lisää levytilaa?
Ota USB-tikku käyttöön
Palvelimeen voi kiinnittää 1 tai 2 muistitikkua, joiden koko voi olla 16 GB – 256 GB kullakin. Lisätilaa voi käyttää luottamuksellisten tietojen tallentamiseen tai järjestelmän varmuuskopiointiin. Muistitikut lisätään suoraan kiinni palvelimeen.
Asennusmaksu: 36 € ja kuukausimaksu (ilmainen 7. kuusta alkaen).
Lue artikkeliCisco-palomuuri palvelimen suojaksi
Vaimenna hyökkäyksiä ja ehkäise tunkeutumisyrityksiä palvelimen ja reitittimen välille yhdistetyllä Cisco ASA 5505 -palomuurilla. Se toimitetaan graafisella käyttöliittymällä, jonka avulla voit helposti ja nopeasti asettaa omat palomuurisäännöt turvallisen HTTPS-yhteyden yli.
23,60 €/kk
Asennusmaksu ilmainen 1.10.2014 saakka (184,80 € ).

Lue artikkeli
NFS ja CIFS Backup Storagen siirtoprotokollat
Siirtoprotokollia (lisäpalvelu 2,50 €/kk) käyttämällä voi luoda paikallisen varmuuskopiotilan omalle palvelimelle. Tämän ansiosta tietoja voi käyttää ja hallinnoida niinkuin ne olisivat käytössä paikallisesti. Varmuuskopioita voi siis tehdä omien hallinnointityökalujen avulla.
Kaikkiin palvelimiin sisältyy 100 gigatavua levytilaa, jota voi kasvattaa jopa 10 teratavuun saakka.
Lue artikkeli

Votre espace de backup accessible en NFS et CIFS
Anti-DDoS Game : plus de 20 profils disponibles pour adapter la protection aux différentes plateformes de jeux

GAME anti-DDoS: yli 20 erilaista profiilia suojauksen mukauttamiseksi eri pelialustoille
GAME-pelipalvelinmalleihin sisältyy kustomoitu palveluestohyökkäyssuoja, jonka avulla suodatetaan eri pelialustoilla käytettävien UDP-porttien liikenne. Konfigurointi on helppoa. Valitse pelialustaa (tai viestintämoduulia kuten Teamspeak ja Mumble) vastaava profiili ja ennakkoon laaditut säännöt tulevat välittömästi käyttöön valitulle pelille mm. Half-Life, Counter Strike: Global Offensive, Day of Defeat, Grand Theft Auto, TrackMania.

Osallistu pelipalvelinten betatestiinMaailman johtava instrumentaaliversioiden lataussaitti version-karaoke.com valitsi So you Start -palvelimet
Recisio julkaisee palvelut version-karaoke.fr ja karafun.fr. Recision järjestelmäinsinööri Loïc Latreille kertoo, miten hän rakensi infrastruktuurin, jossa yhdistyvät OVH:n ja So you Startin palvelimet.

Kerro oma tarinasi!
Kirjoita meille osoitteeseen testimonials@ovh.net
Lue artikkeli

Les serveurs SyS choisis par le leader mondial du téléchargement de versions instrumentales

Le saviez-vous ?

Tiesitkö?
So you Start -mallistot ovat muuttuneet viimeisten kuukausien aikana. Nyt se koostuu kahdesta mallista: Essential ja Game. Käy tutustumassa niiden ominaisuuksiin.
Katso infografiikka© 2013—2014 So you Start Kaikki oikeudet pidätetään | Sopimusehdot | Oma tili

Uutiskirjeessä ilmoitetut hinnat ovat 1.9.2014 voimassa olevia hintoja.
Half Life, Counter-Strike ja Day Of Defeat ovat Valve Corporationin rekisteröimiä tavaramerkkejä. TeamSpeak 3 on TeamSpeak Systems GmbH:n rekisteröimä tavaramerkki. TrackMania on Nadeo SAS:n rekisteröimiä tavaramerkkejä. Grand Theft Auto on Take-Two Interactive Software, Inc:in rekisteröimä tavaramerkki.

Jos et halua enää vastaanottaa uutiskirjettä, klikkaa tästä.